dit ben ik


 

Mijn naam is Bregje de Lange, wonende en werkende in Utrecht en ik ben de oprichtster van Een Uur Voor Jezelf. 

 

Sinds een aantal jaar ben ik werkzaam in de sport- en gezondheidsbranche. Als coach, instructeur, trainer, masseur en manager. Ik werk graag met mensen, want ik word blij van contact met en tussen mensen. Ik stel graag en veel vragen omdat ik nieuwsgierig en belangstellend ben. Omdat ik graag wil weten wat er speelt, wat iemand bezig houdt, waar hij/zij blij of sip van wordt en wat iemand heeft gebracht tot waar hij/zij nu is. Maar ik ben ook nieuwsgierig naar wat er nodig is om ergens te komen; daar waar je graag zou willen zijn. Wat zijn je wensen, je doelen, je valkuilen, je verlangens, je allergieën, je angsten...kortom: wie ben jij? Door gesprekken (coaching over leefstijl, keuzes, voeding), door beweging (Personal Training & Personal Pilates) en/of door ontspanning (massage) neem ik je tijdens eenuurvoorjezelf mee...een stapje verder richting jezelf. 

 

Naast eenuurvoorjezelf, geef ik diverse sportlessen in Utrecht:

 

- BarreWorkout (Base for Stability en David Lloyd)

- YogaDanceFlow (YogaPoint)

- Pilates (YogaPoint)

- PilatesGym (Yogapoint)

- Bodywork (Base for Stability)

- Bootcamp (EenUurVoorJezelf)


En ik heb gegeven:

- Plank&Relax (Yogapoint)

- BROGA (Yogapoint)

- Aquarobics (David Lloyd)

- Peutersport (Bodysports)

- BodyCombat (David Lloyd)

- Steps (David Lloyd)


Heb je interesse in het volgen van een van deze lessen? Dan kun je via de website van de betreffende locatie een (proef)les inplannen. Wil je meer informatie over de lessen of over mij als docent of ben je zelf lesdocent en ben je op zoek naar inval/vervanging? Dan kun je contact met me opnemen via de link Contact bovenaan de website.