Eenuurvoorjezelf

Een uur training, coaching of massage kost €70 (incl. btw) waarvoor je -indien gewenst- een factuur via email ontvangt. Het intakegesprek voor coaching en personal training is gratis. 

  

Extra mogelijkheden en kosten:

 

Locatie massage

Massage vindt plaats in mijn behandelruimte in De Stadstuin (Kaap Hoorndreef 66 te Utrecht)


Heb je -wegens omstandigheden- liever dat ik aan huis kom voor een massage, dan wordt €30 extra in rekening gebracht. Een massage kost dan €100,-


Bedrijfsmassage (op een massagestoel) voor jou en je collega’s behoort ook tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met me op. 


Delen

Indien je je Personal Training of Personal Pilates met iemand wilt “delen” dan kan dat! Laat vooraf weten wie je mee zult nemen, zodat de training daarop kan worden aangepast. 

 

Groep

Wil je eenmalig (of vaker) een groepsles of workshop op maat ontvangen? Ook dat kan! Voor groepslessen op aanvraag en voor workshops bereken ik een apart tarief, afhankelijk van het aantal deelnemers, de soort les en de locatie. Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in, dan zal ik spoedig contact met je opnemen om e.e.a. door te nemen. 

 

Bootcamp 

Iedere maandagavond van 20.15-21.15u sporten we buiten; in een groep van maximaal 16 deelnemers. Er wordt gewerkt aan conditie en spierkracht, uithoudingsvermogen en techniek. Met diverse sportattributen, veelal in circuitvorm. De bootcamp vindt plaats in het Bethlehempark (naast de amsterdamsestraatweg in Pijlsweerd, Utrecht) óf naast de HKU op de Oudenoord. 

Een 8-rittenkaart kost €80 (inclusief btw). Deze kaart is drie maanden geldig. Vrijwel iedereen kan meedoen omdat de oefeningen op eigen niveau kunnen worden uitgevoerd en er, indien nodig, aangepaste oefeningen kunnen worden gegeven. Voor vragen, informatie, overige voorwaarden en aanmelding kun je het contactformulier invullen of direct mailen naar info@eenuurvoorjezelf.nl. 

 

Kadobon

Je kunt eenuurvoorjezelf ook aan iemand KADO doen! Je ontvangt dan een kadebon in geschenkverpakking die je zelf naar de gelukkige ontvanger kunt opsturen of kunt overhandigen. Maar je kunt de bon ook direct laten verzenden naar het adres van de ontvanger. Hij of zij kan daarna contact met mij opnemen om een afspraak in te plannen.